Meubilair

Het werkpleksysteem ERFI elneos connect

Het nieuwe werkpleksysteem elneos connect kenmerkt zich door zijn hoge constructieve flexibiliteit en zijn lichtheid. elneos connect is tijdloos in zijn ontwerp en biedt toch kleurrijke accenten.

Het uitgekiende profielsysteem en de connector van elneos connect maken onder meer het opnemen en ononderbroken geleiden van kabels mogelijk, de instelling van de werkhoogte via een stabiele hydraulische hoogteverstelling en de aansluiting op een tafelkruisbrug. De werkplekverlichting en een indicatielampje zijn gerealiseerd met behulp van moderne RGB-LED-techniek en sensoren.

De profielen

Met een uitgekiend profielsysteem van aluminium biedt elneos connect nieuwe combinatiemogelijkheden. Het L-profiel is de basis van het profielsysteem. Dit basisprofiel wordt aangevuld met verdere profielvormen, de uitzetprofielen en het telescoopprofiel en geeft elneos connect een hoge mate van flexibiliteit en vrijheid.

 

De connector

De verbinder omvat het L-profiel als centraal onderdeel tussen tafelpoot en frame. Door de connector kunnen nieuwe soorten profielen en dus allerlei soorten media tussen het tafelframe en de tafelpoot worden geleid. Tegelijkertijd laat de connector het tafelblad zweven en geeft het systeem een ​​zeer hoge mate van stabiliteit. De tafelpoten zijn traploos in diepte verschuifbaar en ook de hoogteverstelling is gegarandeerd.

Consistente mediarouting 

De verbinder vormt het hart van het elneos connect meubelsysteem en maakt een ononderbroken mediaroute tussen tafelpoot en tafelframe mogelijk, van de vloer naar alle systeemcomponenten. De clipprofielen (expandeerprofielen) met een roterende functie voor het openen worden ook ononderbroken door de connector geleid en zorgen zo voor een innovatieve mediageleiding.

 

Licht

Bij de eigen ontwikkeling van de verlichting door elneos connect is rekening gehouden met de nieuwste LED-technologie. Het indicatielampje en de onzichtbare, zwenkbare RGB-LED werkplekverlichting zijn in een ronde groef aan de voorzijde van het onderste Toplight profiel van de kuip gemonteerd.

Premium lichtkwaliteit

- Krachtige RGB-leds en witte premium-leds
- Contactloos dimmen en aanpassen van de lichtkleur
- RGB-leds en witte leds kunnen onafhankelijk worden geregeld
- Regeling van het lichtklimaat door geheugenfunctie
- Kleurechtheid en uitzonderlijk goed contrast
- Blend - reflectievrij en schaduwvrij werken
- onzichtbaar geïntegreerd in het Toplight-profiel
- zwenkbaar  voor optimale lichtregeling
- levensduur tot 50.000 uur met 30% besparing
- aansturing met I2C-businterface

Katalog Elneos Connect Engels
PDF – 6,6 MB 477 downloads
Katalog Elneos Five Engels
PDF – 5,4 MB 431 downloads
Catalogusdownload van de Elneos Orgatower-serie voor alle denkbare werkplekken in iedere organisatie
PDF – 4,4 MB 424 downloads

Erfi Cubix system

Niet zitten maar staan. Actief practicum doe je staand. Erfi heeft een nieuw modulair systeem ideaal voor techlab, practicum mechatronica elektro enzovoort. Met alle bekende merken te combineren door DIN A4 en verstelbare aluminium systeemprofielen. Verrijdbaar en neemt minder ruimte in dan klassieke opstellingen. 

Elneos Learn Cubix 0221
PDF – 6,8 MB 349 downloads

Neem contact op met Kamptec voor een afspraak.